Beautybar

 

De BeautyBar is een onderdeel van de Hairbar waar de finishing touch plaatsvindt: perfect gestylde wenkbrauwen, strak gelakte nagels en make-up die je nieuwe look versterkt.  

In Haarlem kun je ook terecht voor prachtige wimperextensions, subtiele ombre brows en microblading.

 
Nails
Nails

Gelcolor

Kleurrijke nagellakken met de kenmerken van gellak: snel, direct droog en een kleur die tot twee weken perfect glanzend blijft zitten. Wat ook fijn is: de GelColor is thuis eenvoudig te verwijderen zonder dat het  je natuurlijke nagels beschadigt. Ideaal voor vakantie, je bruiloft, speciale gelegenheden of gewoon omdat je er altijd perfect uit wilt zien.

PerfectBrows

Anastasia Beverly Hills

Wenkbrauwen worden in onze salons gestyled volgens de methode van Anastasia Beverly Hills, een methode die rekening houdt met de ‘golden ratio’ van het gezicht. We werken met vijf verschillende stencils, gebaseerd op de botstructuur en de verhoudingen in het gezicht. Met het stencil dat bij jou past, creëren we perfecte wenkbrauwen! Met Anastasia Brow make-up optimaliseren we je wenkbrauwen. Bijvoorbeeld door ze meer kleur te geven, eventuele kale plekjes in te kleuren en de haartjes te fixeren.

Browbar
Browbar
Lashes
Lashes

LongLashes

(Let op: Haarlem Only) Wimperextensions zijn kunstwimpers die door middel van speciale lijm aan de natuurlijke wimper wordt bevestigd. Afhankelijk van het type wimperextension worden je wimpers verlengd en/of krijgen ze meer volume. De extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers (maximaal 4 weken). Na de behandeling is mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig!

Findus!

 

Amsterdam: Van Baerlestraat 148
Haarlem: Houtplein 6

 
Book now

Booknow

Maak direct een online afspraak

Book online!