Bride to be

Bruidskapsels zijn te creëren. Maar de 'glow' die een bruid zo onmiskenbaar mooi maakt, komt van binnenuit.
-Maurice Pierôt-
 

Je bruiloft is het ultieme moment om te schitteren. Er zijn maanden voorbereidingen aan voorafgegaan en dan laat je natuurlijk niets aan het toeval over. Daarom is het fijn dat je je op de mooiste dag van je leven geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up.

Je vertrouwt ons iets heel belangrijks toe en dat vinden we oprecht een eer! Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Om ervoor te zorgen dat jij als bruid dicht bij jezelf kunt blijven, creëren wij de allermooiste versie van jou.  Begin je dag ontspannen met de bruidsstylisten van Pierôt!

 
TryOut
TryOut

TryOut

De TryOut plannen we ongeveer vier weken voor je huwelijksdag. Dat is een mooi moment omdat je huid- en haarkleur dan waarschijnlijk gelijk zullen zijn aan de situatie op je huwelijksdag. Wellicht kun je de TryOut combineren met de laatste doorpassessie van je bruidskleding.

Tijdens de TryOut bespreken we je wensen, de kleur en stijl van jouw kleding en de sieraden die je gaat dragen. Met deze informatie creëren we tijdens een sessie van ruim twee uur jouw perfecte bruidskapsel en bijpassende make-up.

WeddingDay

Op de huwelijksdag zorgen we ervoor dat je er binnen anderhalf uur helemaal klaar bent om stralend het ja-woord te geven. Dat doen we bij voorkeur in alle rust in een van onze salons.

Wil jij liever je haar en make-up op locatie laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook. Of  het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het ja-woord gaat geven. Aan deze service zijn extra kosten verbonden, deze vind je terug in de ‘Bridal Calculator’.

WeddingDay
WeddingDay
WhatElse
WhatElse

WhatElse

Wij hebben dé specialisten in huis om jouw bruiloft tot een succes te maken. We zorgen ervoor dat zowel bruid en bruidegom als de bruiloftsgasten er qua haar en make-up fantastisch uitzien op jullie bruiloft. Sterker nog: om door een (trouw)ringetje te halen!

Bridal Nails, Brows & Lashes
Op je trouwdag staan je handen de hele dag in de spotlights, je  wil iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien! Verwen jezelf daarom met een ‘Bridal Manicure’ en de oh’s en ah’s zijn niet van de lucht. Maak het plaatje compleet met perfect gestylde wenkbrauwen en prachtige volle wimpers die alle tranen van geluk weerstaan!

BridalCalculator

Het Bridal Arrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up) en het verzorgen van de bruidsmake-up en het bruidskapsel op de dag van je bruiloft. Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor nagels, wimpers en wenkbrauwen. In de Bridal Calculator vind je alle mogelijkheden en tarieven.

Pierôt Bridal Arrangement | Locatie

Pierôt Bridal Arrangement | Extra's

Pierôt Bridal Arrangement | Groom

Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor dag te komen op zijn bruiloft. Speciaal voor hen zijn de GroomCare arrangementen ontwikkeld.

Pierôt Bridal Arrangement | Wedding Crew

Voor de moeder van de bruid(egom), de bruidsmeisjes & bruidsgasten bieden we diverse mogelijkheden voor haar & make-up in de salon.

Jouw gegevens

Jouw Bridal Arrangement

Klik jouw wensen aan en stel zo jouw arrangement samen.

Findus!

 

Amsterdam: Van Baerlestraat 148
Haarlem: Houtplein 6

 
Book now

Booknow

Maak direct een online afspraak

Book online!